Sări la conţinut

Frunza mamii ei

iulie 30, 2010

Eu sunt o tipă respectabilă, după cum ştiţi. Adică fac sex şi înjur ca un birjar, lucru de care nu mă ruşinez. Şi mi s-a luat să-mi tot spună lumea că unei doamne nu-i stă. Dar să desfacă picioarele îi stă, nu?

Dar nu despre asta era vorba, asta era aşa, să lămurim nişte chestiuţe. – Acum i-ar or să-mi sară „domnişoarele de pension” în cap, pentru că ele desfac picioarele cu graţie şi nu se numeşte tot sex, e dragoste, mda – Ştiu că eu, ca o tipă respectabilă, cum zisăi, n-ar trebui să mă bag în frunza doamnei Udrea, că înţeleg că doar ea vrea să se simtă Eva, de noi, ăstelalte, care de asemenea facem tot cam ce face şi ea – în materie de sex, fireşte – nu suntem pe aceeaşi scară a evoluţiei. Adică în timp ce ea a rămas maimuţă, noi am ajuns femei. – Asta e cam aiurea, Eva cred că era un fel de maimuţă, cel puţin la creier tot deloc a fost şi i-a plăcut să-şi desfacă picioarele pentru ăla cu puterea –

Da, acum înţeleg mai bine asemănarea dintre cele două. Ambele cu şerpi, ambele cu frunze. Există şi o mică diferenţă. Eva când s-a văzut fără frunză s-a ruşinat, plus că Eva n-a furat frunza, îi aparţinea de drept şi cred că o înregistrase şi la OSIM. Sau cel puţin cineva o făcuse.

Astălaltă, draci, n-are nici o jenă. Ori cu frunză, ori fără frunză, tot aia.

Între timp până şi Eva şi-a luat o rochie mai acătării. Elena, nu. Ea a lăsat rochiile şi s-a întors la frunză. Doar că, aşa cum spuneam, nu-i aparţine. Deci e caz penal. Deci am găsit vinovatul. Deci am clasat.

5 comentarii leave one →
 1. iulie 31, 2010 10:11 am

  Frunza conteaza mai putin, importanta e padurea! Mai bine zis, absenta ei… Am zis (si m-am rusinat)!

 2. Oana permalink
  iulie 31, 2010 8:09 pm

  Canguru’, sensibil ca de obicei tu 😀

 3. spatarusorin permalink
  august 6, 2010 6:23 pm

  Buna ziua,

  Va contactez in legatura cu un parteneriat constand in link-exchange. Am observat ca detineti un blog foarte interesant si mi-ar face placere sa colaboram

  Va propun umatoarele 2 site-uri pentru link-exchange:
  -Motruinfo:
  titlu:Motruinfo
  link: http://www.motruinfo.ro

  -Famouswhy.ro
  titlul: Intrebari Faimoase
  link: http://ask.famouswhy.ro/

  Daca sunteti deacord adaugati cele 2 linkuri si astept un raspuns din partea dumneavoastra (includeti titlul si linkul catre blogul/blogurile dvs) pe sorin@motruinfo.ro si voi posta linkuri catre site-ul dvs de pe ambele domenii. Daca mai detineti si alte siteuri/bloguri sunt as fi dispus sa le includ in aceasta oferta si pe acestea.

  Cu respect,
  Spataru Sorin
  Stiri si articole la http://www.MOTRUinfo.ro &http://www.famouswhy.ro

Trackbacks

 1. Inocentul – XX « Ioan Usca
 2. Inocentul – XXX « Ioan Usca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: