Skip to content

Iolanda Ştireanu e o târfă

august 27, 2010

Aud asta azi, trecând pe lângă o bancă.

Nu, mai întâi am parcat, cam în mijlocul drumului – nu e vina mea că primăria nu face nimic în privinţa locurilor de parcare – m-am dat jos, am încuiat maşina şi am pornit spre bancă. Stop!

 

Nu cred că v-am spus vreodată că nu sunt o persoană săracă. Am ceva moştenire ce stă liniştită la bancă. Mâine aş putea lua banii ăia şi aş putea pleca la dracu’. Dar nu aş şti ce să fac cu o viaţă liniştită. De aia încă mai sunt aici.

 

Revenind – ştiu că unora nu le place când spun asta, dar o spun oricum.

 

M-am dus la bancă pentru a-mi verifica contul. Am aşa o manie. Sau o fi o teorie a conspiraţiei. Am impresia că într-o zi mica mea avere o să dispară. O să se ducă dracului. Aşa că mă duc s-o controlez. Am controlat-o, era tot acolo. Am zis să mai depun nişte bani peste. Nu o sumă mare. Tanti de la ghişeu mă întreabă: „De unde provin banii pe care doriţi să-i depuneţi”. Îi răspund detaşat: „Din prostituţie”. În timp ce ea rămâne cu gura căscată, lângă mine, la celălalt ghişeu, un domn spune: „Iolanda Ştireanu e o târfă, nu-ţi fă griji din cauza ei. Tu vezi-ţi de treaba ta”. Femeia de la ghişeul meu se uită pe buletin. Era clar că eu eram Iolanda Ştireanu. Se uită spre cel care a făcut afirmaţia. Se pare că a convins-o. Banii provin din prostituţie. Ce n-am înţeles eu e dacă am sau nu am un caz. Aşa că am plecat din bancă şi l-am urmărit pe tip. Se pare că el nu mă cunoaşte fizic. Dar revin cu povestea, momentan sunt pe urmele lui.

Ah, între timp am aflat că în lumea pisicilor se petrec nişte crime înfiorătoare. La dracu’, există şi pisici detectivi. Asta da veste.

Ba nu, staţi liniştiţi, e de la xanax.

Reclame
6 comentarii leave one →
 1. Ada Pavel permalink
  august 27, 2010 11:07 am

  E ceva… pisici detectiv?

 2. august 27, 2010 4:12 pm

  Am vazut-o si eu pe Iolanda Stireanu la un club de striptease, dar cand sa-si faca numarul, s-au luat unii la bataie in bar si ea s-a dus, asa in bikini si sutien, cum era, si a rezolvat cazul. A dracu’ femeia! Ce mi s-a parut nashpa a fost ca i-au cazut toti banii pe jos, si erau mototoliti rau…!

 3. august 28, 2010 9:41 pm

  Sa-l impuste cineva pana nu ma enerveaza.

 4. septembrie 1, 2010 9:14 am

  Am auzit şi eu de la mulţi lucruri asemănătoare…

 5. septembrie 1, 2010 10:17 pm

  Vania, si de tine zic ca esti tarfa? Naspa.

Trackbacks

 1. Zi de toamnă | Ioan Usca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: